Blog

Webinar, del 2, fortsættelse

Webinar, Webcast, Online Læring

Så her er fortsættelsen, hvad der skete da jeg var kommet til at love sex næste gang vi så hinanden.

Det blev sådan jeg måtte jo holde hvad jeg havde lovet, så vi aftale at når der var coronafrit, eller

det der minder om så kunne vi ses, det blev så sidste år i juli måned. Vi skulle ses på en cafe og spise lækkert mad, så vi aftalte tid og sted.

Han kom til tiden og vi kyssede og krammede og det føles sådan lidt forket da jeg vidste han var gift.

Men pyt jeg vil holde hvad jeg jeg havde lovet.

Vi fik maden og 2 store fadøl og så begyndte snakken, hvad der var sket siden vi mødtes sidste gang, og vi fik hurtigt samtalen ind på det med hygge hos mig efter maden, og han glædede sig og holdt mine hænder og gav mig små hurtige kys, og jeg kunne mærke jeg var ved at blive liderlig.

Inden vi gik fra cafeen, skulle jeg lige på toilettet, da jeg kom tilbage var han væk, nå ja jeg tænkte han var vel også bare på toilettet, der lå en seddel under mit glas hvor der stod, jeg har betalt, undskyld min kone ringede, vores datter har væltet på cykel og jeg må desværre tage hjem.

Nå surt, men dette kunne ingen jo forudse, så jeg tog hjem og hyggede med min dildo.

God aften til jer derude.