Blog

Sidste togvagt inden jul

Tog, Jernbane, Nahverkehr, Skinner

Så har jeg i dag haft min sidste togvagt inden jul, og nye vagter venter i det nye år.

Jeg har nogle vagter hvor jeg kører i tog og tæller passagerne, en let og hyggelig opgave, på nogle vagter er en af  vagterne transporttur, og der skal jeg ikke arbejde, og der kan jeg slappe af, og på en af disse havde jeg sex, som jeg har skrevet om tidligere. I dag var der ikke sex, men jeg mødte en veninde meget tilfældigt, så vi fik snakket og bagefter gik vi ud og fik noget mad, vi spiste dejlige tarteletter og hun fortalte om sin seneste date med en fyr der havde en hobby med sjovt nok modeltog, men denne hobby var for hendes vedkommende han ville hun skulle gå rundt om togbanen flere gange nøgen med en lokomotivkasket på, det syntes hun så ikke lige var noget, så han blev hurtig droppet.

Dejlig december aften, frække smil og kram