Blog

Lagkage og elskov

Chokolade Lagkage, Chokoladespåner

Hvad var der lige der skete, havde en elsker på besøg, vi havde aftalt vi skulle smovse i lagkage, så havde lavet en superlækker lagkage.

Han kom så med kaffe, da jeg kun drikker te, og han var så glad ved vi kunne mødes, så fik et dejlig ømt goddagknus og han tog termokaffen frem og vi satte os dejligt til rette i sofaen og spiste dejlig lagkage, da vi havde spist to stykker hver kunne vi ikke få mere ned. Så sad vi og nussede og kyssede, pludselig tog han mig ind i soveværelset og klædte mig af, og sagde derefter nu ligger du her så kommer jeg med en overraskelse til dig.

Okay, så lå så der, lidt efter kommer han ind splitternøgen og gemmer noget bagpå, kan ikke se hvad det er, pludselig får jeg et stykke lagkage bare klasket ud over kroppen, han siger sådan min pige nu er du min egen skønne lækre lagkage og han begynder langsomt at slikke det af mig, men ikke det hele, så kommer han ind i mig og vi er så begge smurt ind i lagkage, underlig fornemmelse, men det glemmer jeg hurtigt da han får sit lem i omdrejninger, og hu hej hvor vi hygger, bagefter går vi begge i bad og får resterne af lagkagen skyllet af, og vi hjælper hinanden med at skifte sengetøjet.

Så rigtige lagkage tam tam i sengen, det var nyt og spændende.

Herlig aften til dig fra mig og et flødeskumskys