Blog

Vil du med på skovtur

Hvem spurgte, det var min nabo, der hvor jeg boede tidliger, ville jeg så det, ja gerne var svaret.

Så en lun sommerdag, tog vi afsted, og nåede frem, der var skønt i skoven, da de store træer forhindrede solen i at trænge igennem, så en behagelig temperatur, vi havde mad med, jeg havde lavet salat med tunfisk og rejer, og han havde taget øl og kage med. Det smagte skønt og efter vi havde spist, lå vi på et tæppe og kiggede op i skyerne. Han kunne godt tænke sig sex i skoven sammen med mig, han var blevet liderlig efter maden, og begyndte at gøre tilnærmelser. Jeg kunne også mærke de gode vibrationer, så en gang sex i skoven, ja hvorfor ikke. Vi begyndt at kæle, men blev forstyrret da en flok børnehavebørn kom løbende, de kiggede og en spurgte boller I? Vi grinede og pakkede sammen og tog hjem til ham for at bolle, og det var bare så godt, så skovturen endte med sex bare ikke i skovens dybe stille ro.

Dejlig aften til jer der læser dette, og masser af kys.