Select Page

Veninden fik sex, efter mange år, også manden.

Her vil jeg skrive om en veninde som fortalte hendes mand vil gerne have sex med hende men dette havde de ikke gjort i mange år, så en dag fortalte hun mig om dette, og hun faktisk slet ikke havde lysten, og han var efterhånden godt træt af det.
Jammen dog sagde jeg, det passer da ikke, jo det gør, vi havde sex i starten, men så blev det sådan at lysten forsvandt bare.
Jeg ved jo at i starten var det godt for dem, de bollede løs, forskellige steder, tog også på hotel, udenfor om sommeren, både op ad en kirkemur, i skoven på stranden osv.
Så jeg sagde, det må vi da gøre noget ved, og vi lavede så en aftale om at mødes i byen en eftermiddag.
Så skulle der shoppes igennem, vi startede i en lingeriforretning, og gik og osede, så fik jeg øje på et supersmart sæt sexet undertøj, og foreslog det skal du da købe, det vil han syntes er lækkert, nej det ville hun ikke, jeg insisterede jo gør nu som jeg jeg siger, og det blev sådan, hun købte sættet.
Vi forsatte kom forbi en sexshop, og gik så derind og kiggede på udvalget af sexede tøj og diverse legetøj til ham og hende. Meget sjovt at kigge alle disse ting og sager, kunne godt se min veninde fik ligesom lidt mere gnist i øjnene, hun står og vakler lidt ved et stativ med tøj, og jeg siger var det noget, men hun vil ikke lige indrømme at det virker faktisk meget spændende.
Hovsa min telefon ringer, så jeg går udenfor og tager den, samtalen tager ca 12 min, da jeg så vil gå ind igen kommer min veninde ud, og ser glad ud, spørger ind til nå var der noget der kunne friste dig, og hun svarer nej det tror jeg ikke lige.
Vi går en tur på nærmeste cafe, snakker lidt om alt og ingenting, så siger hun, jeg har faktisk bestemt mig at købe noget fra sexshoppen, men foretrækker at købe over deres webshop.
Men det er jo da også en god ide, vi tager så hver til sit, jeg nævner ikke noget om vores tur, der går så ca en 14 dages tid, hun ringer og lyder glad og hemmelighedsfuld, så kommer historien, jo nu kom der da rigtig gang i sexlivet derhjemme, og hun havde bestilt et sæt polititøj i webshoppen, og nu fik hun ligesom en slags drøm opfyldt da hun faktisk gerne ville have haft en uddannelse ved politiet, men det er var lige sagen, så nu fik manden derhjemme pludselig al den sex han ikke havde fået i flere år, og så vidt jeg ved er gnisten der stadig, så et forsøg værd til jer der måske tror I ikke har lyst, det gælder både kvinder og mænd, kom i gang og få sexlivet tilbage på et helt andet og måske sjovere niveau.

           
       
              

 

Blog

Sidste togvagt inden jul

Så har jeg i dag haft min sidste togvagt inden jul, og nye vagter venter i det nye år. Jeg har nogle vagter hvor jeg kører i tog og tæller passagerne, en let og hyggelig opgave, på nogle vagter er en af  vagterne transporttur, og der skal jeg ikke arbejde, og der kan...

read more

Bingo-spil

En historie om hvad det kan føre til ved at gå til Bingo. Min nabo som er en del ældre end jeg, hun er 66 år og er på efterløn, går til Bingo et par gange om måneden. Hun fortalte hvad der var sket sidst hun var afsted, hun sad ved bordet med sin veninde, overfor sad...

read more

Så er det snart december

Det er jo så i morgen, syntes det her år er gået meget hurtigt. Men det jo også det snart er nytår og så et helt nyt skønt år. Jeg syntes det er blevet koldt derude, men dog ingen sne endnu, Sne er ok i små mængder bare ikke på kørebanen, men sådan er det jo ikke, så...

read more

De fire lys

På denne tid af året faktisk i morgen er det første søndag i advent, Nogle pynter op til jul denne dag, andre gør ikke så meget, jeg plejer at gøre meget ud af julen, også julesmykker og julenegle, så er der jo også det smarte og frække julelingeri, som enhver mand...

read more

Lagkage og elskov

Hvad var der lige der skete, havde en elsker på besøg, vi havde aftalt vi skulle smovse i lagkage, så havde lavet en superlækker lagkage. Han kom så med kaffe, da jeg kun drikker te, og han var så glad ved vi kunne mødes, så fik et dejlig ømt goddagknus og han tog...

read more

Overraskelsen/forstyrrelsen

  Mødte op hos en date, i smart tøj, han var meget veltalende og høflig, bød på mad og god dyr vin. Vi fandt hurtigt ud af det vi ville bagefter maden var sex, så vi kom godt fra start, en god baghyler i køkkenet, han havde de skønneste dejlige bevægelser og...

read more

Magiens verden

Magi og spændende ting i denne verden, er mystisk og interessant. Vi er jo selv en del af magien, for sommetider er jeg en dejlig lækker fantastisk pige, andre gange bare en helt almindelig pige der går derhjemme i hjemmedragt og uldsokker. Som den fantastisk og...

read more

Julekalenderen

Der er kommet julekalendere frem, i dag fik jeg en med chokolader et stykke til hver dag frem til juleaften, den kom i en pakke og på kortet i pakken stod der tak for et godt år, jeg aner ikke hvem den er fra, men har på fornemmelsen den er fra min gode ven som jeg...

read more

J dag

  J dag var i går, det er den dag, de første juleøl kommer på diverse udskænkningssteder. Mange danskere har i dag haft tømmermænd. Jeg har ikke da jeg var på arbejde i går aftes og havde ikke lyst at gå i byen bagefter. Men for mange år siden husker jeg det som...

read more