Blog

Veninden fik sex, efter mange år, også manden.

Her vil jeg skrive om en veninde som fortalte hendes mand vil gerne have sex med hende men dette havde de ikke gjort i mange år, så en dag fortalte hun mig om dette, og hun faktisk slet ikke havde lysten, og han var efterhånden godt træt af det.
Jammen dog sagde jeg, det passer da ikke, jo det gør, vi havde sex i starten, men så blev det sådan at lysten forsvandt bare.
Jeg ved jo at i starten var det godt for dem, de bollede løs, forskellige steder, tog også på hotel, udenfor om sommeren, både op ad en kirkemur, i skoven på stranden osv.
Så jeg sagde, det må vi da gøre noget ved, og vi lavede så en aftale om at mødes i byen en eftermiddag.
Så skulle der shoppes igennem, vi startede i en lingeriforretning, og gik og osede, så fik jeg øje på et supersmart sæt sexet undertøj, og foreslog det skal du da købe, det vil han syntes er lækkert, nej det ville hun ikke, jeg insisterede jo gør nu som jeg jeg siger, og det blev sådan, hun købte sættet.
Vi forsatte kom forbi en sexshop, og gik så derind og kiggede på udvalget af sexede tøj og diverse legetøj til ham og hende. Meget sjovt at kigge alle disse ting og sager, kunne godt se min veninde fik ligesom lidt mere gnist i øjnene, hun står og vakler lidt ved et stativ med tøj, og jeg siger var det noget, men hun vil ikke lige indrømme at det virker faktisk meget spændende.
Hovsa min telefon ringer, så jeg går udenfor og tager den, samtalen tager ca 12 min, da jeg så vil gå ind igen kommer min veninde ud, og ser glad ud, spørger ind til nå var der noget der kunne friste dig, og hun svarer nej det tror jeg ikke lige.
Vi går en tur på nærmeste cafe, snakker lidt om alt og ingenting, så siger hun, jeg har faktisk bestemt mig at købe noget fra sexshoppen, men foretrækker at købe over deres webshop.
Men det er jo da også en god ide, vi tager så hver til sit, jeg nævner ikke noget om vores tur, der går så ca en 14 dages tid, hun ringer og lyder glad og hemmelighedsfuld, så kommer historien, jo nu kom der da rigtig gang i sexlivet derhjemme, og hun havde bestilt et sæt polititøj i webshoppen, og nu fik hun ligesom en slags drøm opfyldt da hun faktisk gerne ville have haft en uddannelse ved politiet, men det er var lige sagen, så nu fik manden derhjemme pludselig al den sex han ikke havde fået i flere år, og så vidt jeg ved er gnisten der stadig, så et forsøg værd til jer der måske tror I ikke har lyst, det gælder både kvinder og mænd, kom i gang og få sexlivet tilbage på et helt andet og måske sjovere niveau.

           
       
              

 

Copyright © 2021 All Rights Reserved.