Blog

Tog til tiden

Det har vi nok alle prøvet, at toget er forsinket, men det er lige irriterende hver gang.

Sidst jeg prøvede dette var toget 40 minutter forsinket, kom til at snakke med en flink mand i mærkevaretøj, en rigtig forretningstype, men et viste sig han var meget almindelig og ligefrem.

Vi snakkede meget og blev enige om at mødes halvvejs mellem de byer vi hver især boede i.

Det gik fint vi mødtes omkring en uge senere og fik noget godt at spise, han var lidt fræk og ville gerne sidde tæt ved mig og kom med søde bemærkninger om min krop og det den kunne bruges til, jeg sagde tak og det ville jeg da gerne prøve, og det var han da også villig til, så vi tog på hotel og så blev jeg ellers forkælet med dejlig sex i alle hullerne og en fræk strittende pik, der nød min liderlige fisse, klokken blev omkring midnat, så vi besluttede at overnatte, men meget blev det ikke, vi bollede på badeværelset, på sofaen, på bordet, gulvet, godt trætte og øm i hele kroppen , fik vi sovet omkring 3 timer.

Så en fantastisk dag og nat, fordi toget var forsinket, så lige den dag var det positivt.

Sov godt og drøm behageligt.