Blog

Telefonsex kan også være

Massage, Stones, Black, Relax, Bag, Wood

Massage og afslapning.

Det var vi sagtens gøre på telefonen, jeg vil massere din krop og give dig nydelse med eller uden øjenmaske, bruge en fjer til at pirre dig på de dejlige steder.

Jeg vil sørge for du får nydelse og omsorg på hele kroppen, og selvfølgelig også dejlig massage af penis, både med hænderne og med munden, vil suge længe og intenst, også bagdelen kan få dejlig glæde af min tunge.

Jeg er også modtagelig hvis du kunne massere mig og give min krop dejlig massage, både med din tunge, og din penis kan køre på min bryster så brystvorterne bliver stive og mens min liderlige fisse bliver mere og mere våd og bare venter på din stive penis giver den gas og jeg nyder det og vil gerne sluge når du kommer.

Det er noget som jeg som telefonsexpige vil nyde og gøre for dig, så du er så velkommen til at ringe til mig og så vil jeg gerne massere dig, alle de dejlige steder på din dejlige krop.

Vil du bruge sexlegetøj, kan vi gøre det min flotte pinkfarvede dildo kan også bruge til massage, den kan godt tage nogle af spændingerne og tænk på hvor den har været, det kan nok sagtens ophidse dig.

Rigtig god aften/nat til dig, du dejlige frække, som bare ønsker at ringe til mig, kys kys.