Blog

Strip for mig

Havde engang en mand der ville have jeg skulle strippe for ham han sagde strip for mig, og så skulle jeg tage mit tøj af meget langsomt og stille og rolig smide det hele. Og sidde på en stol og sprede benene. Og ligge på gulvet med en stor pude under enden, og sige åh åh og ja ja.

Han sad og befalede hvad jeg skulle mens han nød synet og mine bevægelser.

Sommetider skulle jeg gnide mine bryster op og ned ad væggen, mens jeg sagde ord som, fuck, fisse og nosser.

Andre gange skulle jeg ryge en cigaret og sige jeg er en fræk og liderlig kælling med en stor røv.

Jeg måtte ikke røre ved ham og han rørte aldrig mig, for ham var det nok at kigge på, nogle gange var han nøgen, men ikke så tit.

Det var min striphistorie, skal jeg også strippe for dig når vi skal have en hyggestund.

Kys fra dig til mig.