Blog

Strandtur i september

Ung Kvinde, Strand, Kjole, Hvid Kjole

Her har der været usædvanlig dejligt vejr, i denne her september.

Det er så skønt og har faktisk været på stranden hele 3 gange.

Første gang var var der 2 andre der nød solens stråler, anden gang ingen der hvor jeg var, men længere henne var der 2 ude og bade. Sidste gang var det virkelig varmt og godt 23 grader og sandet var varmt, skøn at gå der med bare fødder, nå men jeg måtte lige prøve vandet, troede det var koldt, men nej faktisk dejlig lunt.

Der var ikke andre så da jeg kom op fra vandet, ville jeg hvile lidt, så smed alt tøjet, og kom der nogen så var det bare sådan, så tog en dejlig lur og nød solens stråler.

Om der havde været nogen forbi og så jeg lå nøgen ved jeg ikke, men lidt ophidsende er tanken.

Begav mig hjemad, der var et par stykker ude og gå med deres hund, om de havde set mig aner jeg ikke.

Har du lagt nøgen ved stranden, fortæl fortæl, vi kan snakke om det når du ringer til dig, kys kys