Blog

Sjov i Legoland

Har været en tur i det fantastiske Legoland, hvor alt bare er lego og lego.

Det var så sjovt, mange år siden jeg har været der sidst så der var sket en masse siden sidst.

Var der med veninde, vi hyggede os meget, og da vi skulle have noget at spise, mødte vi min nabo, en sød og venlig mand, han var der med sine børn, men de var ude og hygge på egen hånd, men han spiste, de skulle så mødes på spisestedet om to timer. Så han havde god tid, så vi fik snakket og da min veninde var på toilettet spurgte han om jeg ville med en tur i en af forlystelserne, nej og jo for jeg var der jo ikke alene, vi spurgte min veninde om det var ok, hun sagde ja og vi kunne bare mødes om en times tid.

Så vi gik, men det han ville var sex, han var ude efter, det havde jeg aldrig forestillet mig og ham på den

måde, okay hvorfor ikke så ind på nærmeste toilet og så var det af med bukserne og ind med pikken, først sad jeg på og ham og bagefter tog han mig godt og grundigt bagfra, jeg kom først og da han kom var det med meget høje lyde, men tror faktisk ikke nogen opdagede hvad vi lavede.

Bagefter sagde han, det var godt og jeg vil da gerne prøve det igen hjemme hos dig eller mig.

Så en ganske sjov dag, med sex i Legoland.

God aften til dig.