Select Page

Sex med telefon-sexpiger, det er sikkert

Sex, Safe Sex, Protection, Std

Ring endelig, det er sikkert, du er fuldstændig anonym, og det samme er jeg.

Vi kan hygge alt det vi vil uden der sker noget, og det er en stor fordel.

Vi er to der trænger til en gang hed sex, og det er kun naturligt, og selvom det

er via telefonen, kan det sagtens føles meget intenst og virkeligt.

Og jeg vil gerne gøre som du befaler, vi kan spille rollespil og udleve vores fantasier, og

hygge med frække ting vi ikke tør gøre i det virkelige liv, eller gør vi, måske efter vi har

haft sex på telefonen, det kan også forandre vores fysiske sexliv.

Er du ny og ikke prøvet det før, er det også bare i orden, du og jeg finder let ud af det.

Frem med telefonen ring til de skønne telefonsex-piger, vi er der hele døgnet og venter kun på dig.

Jeg er så klar, venter på dit opkald, her snart, jeg er liderlig efter at mærke din hårde pik, alle de

gode steder på min buttede krop, du kan tro du vil nyde det, vi kan få hinanden til at blive

endnu mere liderlige, og min fisse er våd og længtes efter dig.

Er I to gutter der vil høre min stemme eller kærestepar der ønsker noget frækt, så hold jer ikke

tilbage, ring.

Venter med længsel, iført flotte sko med stilethæle, smart lædernederdel med snøre, du må snøre op, og en fræk lille top med smarte striber i sølv og guld, åhh skat ring til mig.

Kærlige liderlige kys fra dig til mig.

Blog

Sidste togvagt inden jul

Så har jeg i dag haft min sidste togvagt inden jul, og nye vagter venter i det nye år. Jeg har nogle vagter hvor jeg kører i tog og tæller passagerne, en let og hyggelig opgave, på nogle vagter er en af  vagterne transporttur, og der skal jeg ikke arbejde, og der kan...

read more

Bingo-spil

En historie om hvad det kan føre til ved at gå til Bingo. Min nabo som er en del ældre end jeg, hun er 66 år og er på efterløn, går til Bingo et par gange om måneden. Hun fortalte hvad der var sket sidst hun var afsted, hun sad ved bordet med sin veninde, overfor sad...

read more

Så er det snart december

Det er jo så i morgen, syntes det her år er gået meget hurtigt. Men det jo også det snart er nytår og så et helt nyt skønt år. Jeg syntes det er blevet koldt derude, men dog ingen sne endnu, Sne er ok i små mængder bare ikke på kørebanen, men sådan er det jo ikke, så...

read more

De fire lys

På denne tid af året faktisk i morgen er det første søndag i advent, Nogle pynter op til jul denne dag, andre gør ikke så meget, jeg plejer at gøre meget ud af julen, også julesmykker og julenegle, så er der jo også det smarte og frække julelingeri, som enhver mand...

read more

Lagkage og elskov

Hvad var der lige der skete, havde en elsker på besøg, vi havde aftalt vi skulle smovse i lagkage, så havde lavet en superlækker lagkage. Han kom så med kaffe, da jeg kun drikker te, og han var så glad ved vi kunne mødes, så fik et dejlig ømt goddagknus og han tog...

read more

Overraskelsen/forstyrrelsen

  Mødte op hos en date, i smart tøj, han var meget veltalende og høflig, bød på mad og god dyr vin. Vi fandt hurtigt ud af det vi ville bagefter maden var sex, så vi kom godt fra start, en god baghyler i køkkenet, han havde de skønneste dejlige bevægelser og...

read more

Magiens verden

Magi og spændende ting i denne verden, er mystisk og interessant. Vi er jo selv en del af magien, for sommetider er jeg en dejlig lækker fantastisk pige, andre gange bare en helt almindelig pige der går derhjemme i hjemmedragt og uldsokker. Som den fantastisk og...

read more

Julekalenderen

Der er kommet julekalendere frem, i dag fik jeg en med chokolader et stykke til hver dag frem til juleaften, den kom i en pakke og på kortet i pakken stod der tak for et godt år, jeg aner ikke hvem den er fra, men har på fornemmelsen den er fra min gode ven som jeg...

read more

J dag

  J dag var i går, det er den dag, de første juleøl kommer på diverse udskænkningssteder. Mange danskere har i dag haft tømmermænd. Jeg har ikke da jeg var på arbejde i går aftes og havde ikke lyst at gå i byen bagefter. Men for mange år siden husker jeg det som...

read more