Select Page

Sex i genbrugsbutikken

Har været frivillig i en genbrugsbutik, hvor vi ikke er så mange frivillige, så derfor havde vi næsten altid vagter alene.

En dag bliver der så ringet til mig, en mandstemme siger kan du ikke hjælpe mig, jeg står i prøverummet, og prøver bukser, jeg havde ikke set der var en der var gået derind, der var faktisk ikke andre kunder lige på det tidspunkt, nå men jeg siger, jo da jeg er på vej. Da jeg så træder ind i prøverummet står der en flot mand med pikken fremme, han siger hej med dig, jeg står der og fremstammer et øhhh hej, hvad med at tage dine dine bukser på, men nej, da han er da interesseret i at bruge den store stive pik, ok den var da lækker så hvorfor ikke.

Så jeg får hurtig tøjet af er allerede vild om det der kommer til at ske, nå vi starter ud med han sidder på stolen der er derinde og jeg hopper ovenpå og så får jeg ellers at mærke hvor stor den er, uhhhh den fylder mig helt ud. Derefter bytter vi stilling jeg står med ryggen til ham ved stolen og ind kommer pikken, han støder til jeg ser både sol, måne og stjerner der tindrer, da han samtidig rører ved min clitoris, åhhhh hvor der vildt og fantastisk, så lyder ringklokken der kommer en kunde ind, shit, jeg stønner og råber vent lige jeg er på toilettet, kunden går ud igen, og vi ånder lettet op, pludselig kommer jeg i en lang orgasme, det gør han også.

Efter vi har fået tøjet på siger jeg hvad var lige der skete der, han siger åh hvorfor da ikke bruge tiden og pikken med en skøn liderlige pige som dig, og på vej ud tager han og giver mig et langt varmt knus og et lækkert kys, og takker for en skøn stund, jeg siger tak i lige måde, og tilføjer skal vi prøve det en anden gang, han smiler fræk og siger måske, du er jo lækker.

Bum, væk var han, total god vagt, har desværre ikke set ham siden, og butikken er lukket, da den ikke havde omsætning nok, men det var hyggeligt.

Blog

Sidste togvagt inden jul

Så har jeg i dag haft min sidste togvagt inden jul, og nye vagter venter i det nye år. Jeg har nogle vagter hvor jeg kører i tog og tæller passagerne, en let og hyggelig opgave, på nogle vagter er en af  vagterne transporttur, og der skal jeg ikke arbejde, og der kan...

read more

Bingo-spil

En historie om hvad det kan føre til ved at gå til Bingo. Min nabo som er en del ældre end jeg, hun er 66 år og er på efterløn, går til Bingo et par gange om måneden. Hun fortalte hvad der var sket sidst hun var afsted, hun sad ved bordet med sin veninde, overfor sad...

read more

Så er det snart december

Det er jo så i morgen, syntes det her år er gået meget hurtigt. Men det jo også det snart er nytår og så et helt nyt skønt år. Jeg syntes det er blevet koldt derude, men dog ingen sne endnu, Sne er ok i små mængder bare ikke på kørebanen, men sådan er det jo ikke, så...

read more

De fire lys

På denne tid af året faktisk i morgen er det første søndag i advent, Nogle pynter op til jul denne dag, andre gør ikke så meget, jeg plejer at gøre meget ud af julen, også julesmykker og julenegle, så er der jo også det smarte og frække julelingeri, som enhver mand...

read more

Lagkage og elskov

Hvad var der lige der skete, havde en elsker på besøg, vi havde aftalt vi skulle smovse i lagkage, så havde lavet en superlækker lagkage. Han kom så med kaffe, da jeg kun drikker te, og han var så glad ved vi kunne mødes, så fik et dejlig ømt goddagknus og han tog...

read more

Overraskelsen/forstyrrelsen

  Mødte op hos en date, i smart tøj, han var meget veltalende og høflig, bød på mad og god dyr vin. Vi fandt hurtigt ud af det vi ville bagefter maden var sex, så vi kom godt fra start, en god baghyler i køkkenet, han havde de skønneste dejlige bevægelser og...

read more

Magiens verden

Magi og spændende ting i denne verden, er mystisk og interessant. Vi er jo selv en del af magien, for sommetider er jeg en dejlig lækker fantastisk pige, andre gange bare en helt almindelig pige der går derhjemme i hjemmedragt og uldsokker. Som den fantastisk og...

read more

Julekalenderen

Der er kommet julekalendere frem, i dag fik jeg en med chokolader et stykke til hver dag frem til juleaften, den kom i en pakke og på kortet i pakken stod der tak for et godt år, jeg aner ikke hvem den er fra, men har på fornemmelsen den er fra min gode ven som jeg...

read more

J dag

  J dag var i går, det er den dag, de første juleøl kommer på diverse udskænkningssteder. Mange danskere har i dag haft tømmermænd. Jeg har ikke da jeg var på arbejde i går aftes og havde ikke lyst at gå i byen bagefter. Men for mange år siden husker jeg det som...

read more