Blog

Sex i genbrugsbutikken

Har været frivillig i en genbrugsbutik, hvor vi ikke er så mange frivillige, så derfor havde vi næsten altid vagter alene.

En dag bliver der så ringet til mig, en mandstemme siger kan du ikke hjælpe mig, jeg står i prøverummet, og prøver bukser, jeg havde ikke set der var en der var gået derind, der var faktisk ikke andre kunder lige på det tidspunkt, nå men jeg siger, jo da jeg er på vej. Da jeg så træder ind i prøverummet står der en flot mand med pikken fremme, han siger hej med dig, jeg står der og fremstammer et øhhh hej, hvad med at tage dine dine bukser på, men nej, da han er da interesseret i at bruge den store stive pik, ok den var da lækker så hvorfor ikke.

Så jeg får hurtig tøjet af er allerede vild om det der kommer til at ske, nå vi starter ud med han sidder på stolen der er derinde og jeg hopper ovenpå og så får jeg ellers at mærke hvor stor den er, uhhhh den fylder mig helt ud. Derefter bytter vi stilling jeg står med ryggen til ham ved stolen og ind kommer pikken, han støder til jeg ser både sol, måne og stjerner der tindrer, da han samtidig rører ved min clitoris, åhhhh hvor der vildt og fantastisk, så lyder ringklokken der kommer en kunde ind, shit, jeg stønner og råber vent lige jeg er på toilettet, kunden går ud igen, og vi ånder lettet op, pludselig kommer jeg i en lang orgasme, det gør han også.

Efter vi har fået tøjet på siger jeg hvad var lige der skete der, han siger åh hvorfor da ikke bruge tiden og pikken med en skøn liderlige pige som dig, og på vej ud tager han og giver mig et langt varmt knus og et lækkert kys, og takker for en skøn stund, jeg siger tak i lige måde, og tilføjer skal vi prøve det en anden gang, han smiler fræk og siger måske, du er jo lækker.

Bum, væk var han, total god vagt, har desværre ikke set ham siden, og butikken er lukket, da den ikke havde omsætning nok, men det var hyggeligt.