Blog

Så blev det juni

Hvad sker der så.

Der er snart pinse, gad nok vide om pinsesolen kommer til at danse i år, indtil videre har vejret ikke været specielt sommerligt, kun lige enkelte dage indimellem.

Pinsen her bliver stille og rolig, da jeg arbejder alle dagene, men vil selvfølgelig også være her på telefonen, så du kan fortælle om dine bedste pinseoplevelser.

Der har ikke været mulighed for at have sex i det fri, for enten regner det eller der er for koldt, men håber der bliver mulighed for det, det er dejligt at have sex i det fri, syntes du også det er skønt.

Dig og mig kunne jo have en gang udendørssex når du ringer, eller skøn pinsesolssex, jeg vil gerne du slikker mig til jeg kommer og jeg vil gerne gøre det samme ved dig, du må også bare sætte mig på køkkenbordet og hamre din pik op i min liderlige frække sprække, uhhh gør det ved mig, jeg er våd og liderlig ved tanken om det.

Kram til dig fra mig