Select Page

Regnvejrsdag, der fik solen frem

Glas, Vindue, Regndråber, Raining, Regn

En kedelig og grå regnvejrsdag, igen igen, det er virkelig kedeligt.

Ikke lige vejr til at gå ud, sidder i mit køkken da det ringer på døren, åbner og der står en sød pakkepost med pakke til mig, han stråler som en sol giver mig pakken og ønsker mig en god dag, takker og går ind og ser så en seddel der er klistret på pakken, hvad er det mon, er jo nysgerrig, en lille seddel hvor der står telefonnummeret på den søde pakkepostmand og om jeg vil ringe til ham på dette nr han har skrevet.

Får pakket pakken op og var ved at glemme sedlen med telefonnummeret, skal skal ikke, nå der går nogle timer så ringer jeg, og han tager telefonen og selv der lyder hans stemme som en solskinsdag, vi aftaler at gå en tur næste dag.

Næste dag er det igen regnvejr og vi kommer slet ikke ud og gå, men han indrømmer han gerne vil have sex med mig, og da jeg føler det på samme måde, bliver det kun en kort gåtur, nenmlig ind i min seng, hvor vi resten af dagen hygger med skøn og fantastisk sex, og ikke nok med det, det fortsætter resten af natten, fantastisk hvad en regnvejrsdag kan gøre ved en.

Våde kys til alle søde og frække mænd

Blog

Sidste togvagt inden jul

Så har jeg i dag haft min sidste togvagt inden jul, og nye vagter venter i det nye år. Jeg har nogle vagter hvor jeg kører i tog og tæller passagerne, en let og hyggelig opgave, på nogle vagter er en af  vagterne transporttur, og der skal jeg ikke arbejde, og der kan...

read more

Bingo-spil

En historie om hvad det kan føre til ved at gå til Bingo. Min nabo som er en del ældre end jeg, hun er 66 år og er på efterløn, går til Bingo et par gange om måneden. Hun fortalte hvad der var sket sidst hun var afsted, hun sad ved bordet med sin veninde, overfor sad...

read more

Så er det snart december

Det er jo så i morgen, syntes det her år er gået meget hurtigt. Men det jo også det snart er nytår og så et helt nyt skønt år. Jeg syntes det er blevet koldt derude, men dog ingen sne endnu, Sne er ok i små mængder bare ikke på kørebanen, men sådan er det jo ikke, så...

read more

De fire lys

På denne tid af året faktisk i morgen er det første søndag i advent, Nogle pynter op til jul denne dag, andre gør ikke så meget, jeg plejer at gøre meget ud af julen, også julesmykker og julenegle, så er der jo også det smarte og frække julelingeri, som enhver mand...

read more

Lagkage og elskov

Hvad var der lige der skete, havde en elsker på besøg, vi havde aftalt vi skulle smovse i lagkage, så havde lavet en superlækker lagkage. Han kom så med kaffe, da jeg kun drikker te, og han var så glad ved vi kunne mødes, så fik et dejlig ømt goddagknus og han tog...

read more

Overraskelsen/forstyrrelsen

  Mødte op hos en date, i smart tøj, han var meget veltalende og høflig, bød på mad og god dyr vin. Vi fandt hurtigt ud af det vi ville bagefter maden var sex, så vi kom godt fra start, en god baghyler i køkkenet, han havde de skønneste dejlige bevægelser og...

read more

Magiens verden

Magi og spændende ting i denne verden, er mystisk og interessant. Vi er jo selv en del af magien, for sommetider er jeg en dejlig lækker fantastisk pige, andre gange bare en helt almindelig pige der går derhjemme i hjemmedragt og uldsokker. Som den fantastisk og...

read more

Julekalenderen

Der er kommet julekalendere frem, i dag fik jeg en med chokolader et stykke til hver dag frem til juleaften, den kom i en pakke og på kortet i pakken stod der tak for et godt år, jeg aner ikke hvem den er fra, men har på fornemmelsen den er fra min gode ven som jeg...

read more

J dag

  J dag var i går, det er den dag, de første juleøl kommer på diverse udskænkningssteder. Mange danskere har i dag haft tømmermænd. Jeg har ikke da jeg var på arbejde i går aftes og havde ikke lyst at gå i byen bagefter. Men for mange år siden husker jeg det som...

read more