Blog

Regnvejrsdag, der fik solen frem

Glas, Vindue, Regndråber, Raining, Regn

En kedelig og grå regnvejrsdag, igen igen, det er virkelig kedeligt.

Ikke lige vejr til at gå ud, sidder i mit køkken da det ringer på døren, åbner og der står en sød pakkepost med pakke til mig, han stråler som en sol giver mig pakken og ønsker mig en god dag, takker og går ind og ser så en seddel der er klistret på pakken, hvad er det mon, er jo nysgerrig, en lille seddel hvor der står telefonnummeret på den søde pakkepostmand og om jeg vil ringe til ham på dette nr han har skrevet.

Får pakket pakken op og var ved at glemme sedlen med telefonnummeret, skal skal ikke, nå der går nogle timer så ringer jeg, og han tager telefonen og selv der lyder hans stemme som en solskinsdag, vi aftaler at gå en tur næste dag.

Næste dag er det igen regnvejr og vi kommer slet ikke ud og gå, men han indrømmer han gerne vil have sex med mig, og da jeg føler det på samme måde, bliver det kun en kort gåtur, nenmlig ind i min seng, hvor vi resten af dagen hygger med skøn og fantastisk sex, og ikke nok med det, det fortsætter resten af natten, fantastisk hvad en regnvejrsdag kan gøre ved en.

Våde kys til alle søde og frække mænd