Blog

Regn den ud

Matematik, Bord, Skole, Tælle, Fysik

Min datters matetik lærer var ret lækker og jeg kunne virkelig godt tænke mig at han kom hjem en aften og vi kunne drikke champagne sammen eller noget lignende, og kom med smarte bemærkninger til ham henne på skolen.

Han var alene og havde ingen kæreste vidste jeg, og en dag havde jeg lige hørt sangen med Abba, When I kissed the teacher, og fandt den igen og skruede op så han ikke kunne undgå at høre den sang, men han smilede bare og sagde ha en dejlig dag.

For pokker da han kalder sig matetik lærer og kan ikke regne den ud, der måtte da være en ligning der kunne få den udregning til at gå op og udfylde mit behov for at mærke hans lem i min meget drivvåde fisse.

Først her mange år efter min datter er gået ud af skolen og jeg ikke har tænkt på ham i mange år, så så jeg ham igen forleden i Lidl og kom til at tænke på en lidt skøn drøm om ham med lækker procenter af hans sperm i og på min krop. Men ved han nu er flyttet og bor sammen med en kæreste som er fysiklærer, sådan kan det gå, nok noget med lige børn leger bedst, eller kan være knepper bedst!

Smukke våde drømme herfra, knuzer