Blog

Præsten ville have selskab

Parat, Præst, Kirke, Religion, Tro

Mens jeg studerede, havde jeg rengøringsjob ved private, en af var præst og havde et stort hus, som han ikke kunne overkomme selv at rengøre da han var alene.

Da huset var stort kom jeg der faktisk 10 timer om måneden, og han var næsten aldrig hjemme, når jeg var der, men vi talte lidt sammen af og til,

En dag da jeg kom var han hjemme og bad mig sætte mig ind i stuen og tage en kop kaffe med.

Anede ikke hvorfor, men lidt efter kom han ind og næsten befalede jeg skulle kigge på mens han malkede sin pik, og måtte ikke sige noget bare kigge på.

Nå ja så kiggede jeg på uden at sige noget, og han rykkede og stønnede og efter ca et kvarter sprøjtede han en stor mængde sperm, og sagde tak fordi jeg havde kigget på, det har været hans største ønske at prøve det hvor han selv har bedt om at få en til at kigge på, og jeg måtte gerne gå for i dag og skulle nok få penge for de timer jeg skulle være der, og endnu en gang tak, og han lovede det ikke ville gentage sig.

Det skete ikke mere, og efter dette var jeg der i et år mere, når vi talte sammen var det som om det aldrig var sket.

‘Har du prøvet at overvære noget lignende, fortæl mere i sextelefonen, kysser herfra