Blog

Piger og biler

Fantasi, Science Fiction, Pige, Kvinde

Hvad er det egentlig med piger og biler, eller er der mændene der syntes en smart pige ser godt ud siddende eller stående ved en smart bil, rent faktisk kunne det jo faktisk være en flot mand, det ser vi bare meget sjældent.

Sådan er det og jeg har prøvet at være reklamepige for et bilfirma, men det var en lille løn og blev hurtig træt af det, men det var da sjovt at prøve det. Men dagene kunne godt være lange, når der skulle tages mange billeder og de skulle jo også være på den helt rigtige måde, altså vinklen og ansigtsudtrykket og tøjet skulle sidde perfekt.

Men det var dengang, og fik da mange frække tilbud, men orkede ikke at følge op på dem, for efter mange timer var jeg bare træt og ville hjem. Sjovt at se sig selv på et banner eller i en reklame.

Hvad ville du sige til en pige der har været med i bilreklamer, det vil jeg se frem til at høre om når du snart ringer til mig, din frækkert, kys fra mig til dig.