Blog

Østers og champagnebar

Drikke, Champagne, Alkohol, Fest

Forleden var jeg på et dejligt spisested hvor der var østers og champagnebar.

Var der med min veninde og der var sommervejr, vi sad udenfor.

Flirtede med tjeneren, der var så opmærksom og rigtig flink og flot.

Inden vi gik havde jeg lavet en fræk aftale med tjeneren vi skulle ses næste dag, da han havde fridag.

Han havde inviteret på drink på byens mest dyre sted, hvor alle de rige, smukke og kendte mennesker kommer.

Vi hyggede og fik 2 overlækre og skønne drinks, han spurgte om jeg havde lyst at tage med ham hjem, han boede lige tæt ved, lidt beruset som jeg var sagde jeg ja det kunne vi godt.

Vi pjattede og gik hånd i hånd, og hjemme hos ham var der dejlig udsigt udover vandet, men han var mere interesseret at se mig nøgen så vi endte han han specielle runde seng, hvor vi havde sex de næste timer, han ville ikke komme før han havde givet mig 3 orgasmer og det kunne han. Så var det hans tur jeg nød hvert sekund og fik hans sperm over min krop.

Skøn sommersex, skal vi prøve og have det så er jeg klar på linien.

Kys kys