Select Page

Øl i oktober, fortsættelse

Var jo så inviteret til en lille oktoberfest ved min kollega, og jeg skulle bare komme med godt humør.

Så ankom til aftalte tidspunkt, og blev lukket ind med et knus og velkommen, jeg kiggede mig omkring og sagde er jeg den første der kommer, han sagde ja og du er også den eneste, de andre var min bror og hans kone, men hun var desværre blevet syg så de måtte melde afbud, jeg tænke gad vide om han havde inviteret dem, eller han bare ville have mig for sig selv.  Men det var faktisk sandt, for han havde alt for meget mad, og havde lavet det klar og så måtte jeg gerne få det med hjem der var i overskud.

Vi spiste maden, som var god og veltillavet, og drak øl dertil, der var forskellige øl at vælge imellem, så der manglede ikke noget.  Efter maden satte vi os i sofaen med øl og chips og en skål med dejlige chokolader.

Vi snakkede om jobbet, fritidsinteresser, film vi begge havde set, ganske hyggeligt, da kl var omkring midnat ville jeg hjem og sove, men han kunne ikke lide jeg skulle gå alene hjem, så han ville da gerne følge mig hjem, jeg sagde det kunne jeg da sagtens altså gå alene, men det ville han ikke have så det blev til han fulgte mg hjem, og bar maden jeg måtte få.

Da vi kom hjem til mig sagde jeg pænt tak for i aften, og han gav mig et kys, så slog lynet pludselig ned hos os begge, og han kom med i ind i min lejlighed og vi nærmest flåede tøjet af hinanden, og havde første omgang sex i køkkenet, bagefter var det under bruseren, og resten af natten i sengen, mange gange mærkede jeg hans pik i alle mine huller, og da vi efter meget sex kom til at sove var det formiddag, så heldigvis havde vi fri fra arbejde, og vi sov til sidst på eftermiddagen, det var en god lille oktoberfest for to der endte med sex.

Dejlig aften til dig.

Blog

Sidste togvagt inden jul

Så har jeg i dag haft min sidste togvagt inden jul, og nye vagter venter i det nye år. Jeg har nogle vagter hvor jeg kører i tog og tæller passagerne, en let og hyggelig opgave, på nogle vagter er en af  vagterne transporttur, og der skal jeg ikke arbejde, og der kan...

read more

Bingo-spil

En historie om hvad det kan føre til ved at gå til Bingo. Min nabo som er en del ældre end jeg, hun er 66 år og er på efterløn, går til Bingo et par gange om måneden. Hun fortalte hvad der var sket sidst hun var afsted, hun sad ved bordet med sin veninde, overfor sad...

read more

Så er det snart december

Det er jo så i morgen, syntes det her år er gået meget hurtigt. Men det jo også det snart er nytår og så et helt nyt skønt år. Jeg syntes det er blevet koldt derude, men dog ingen sne endnu, Sne er ok i små mængder bare ikke på kørebanen, men sådan er det jo ikke, så...

read more

De fire lys

På denne tid af året faktisk i morgen er det første søndag i advent, Nogle pynter op til jul denne dag, andre gør ikke så meget, jeg plejer at gøre meget ud af julen, også julesmykker og julenegle, så er der jo også det smarte og frække julelingeri, som enhver mand...

read more

Lagkage og elskov

Hvad var der lige der skete, havde en elsker på besøg, vi havde aftalt vi skulle smovse i lagkage, så havde lavet en superlækker lagkage. Han kom så med kaffe, da jeg kun drikker te, og han var så glad ved vi kunne mødes, så fik et dejlig ømt goddagknus og han tog...

read more

Overraskelsen/forstyrrelsen

  Mødte op hos en date, i smart tøj, han var meget veltalende og høflig, bød på mad og god dyr vin. Vi fandt hurtigt ud af det vi ville bagefter maden var sex, så vi kom godt fra start, en god baghyler i køkkenet, han havde de skønneste dejlige bevægelser og...

read more

Magiens verden

Magi og spændende ting i denne verden, er mystisk og interessant. Vi er jo selv en del af magien, for sommetider er jeg en dejlig lækker fantastisk pige, andre gange bare en helt almindelig pige der går derhjemme i hjemmedragt og uldsokker. Som den fantastisk og...

read more

Julekalenderen

Der er kommet julekalendere frem, i dag fik jeg en med chokolader et stykke til hver dag frem til juleaften, den kom i en pakke og på kortet i pakken stod der tak for et godt år, jeg aner ikke hvem den er fra, men har på fornemmelsen den er fra min gode ven som jeg...

read more

J dag

  J dag var i går, det er den dag, de første juleøl kommer på diverse udskænkningssteder. Mange danskere har i dag haft tømmermænd. Jeg har ikke da jeg var på arbejde i går aftes og havde ikke lyst at gå i byen bagefter. Men for mange år siden husker jeg det som...

read more