Blog

Øl i oktober, fortsættelse

Var jo så inviteret til en lille oktoberfest ved min kollega, og jeg skulle bare komme med godt humør.

Så ankom til aftalte tidspunkt, og blev lukket ind med et knus og velkommen, jeg kiggede mig omkring og sagde er jeg den første der kommer, han sagde ja og du er også den eneste, de andre var min bror og hans kone, men hun var desværre blevet syg så de måtte melde afbud, jeg tænke gad vide om han havde inviteret dem, eller han bare ville have mig for sig selv.  Men det var faktisk sandt, for han havde alt for meget mad, og havde lavet det klar og så måtte jeg gerne få det med hjem der var i overskud.

Vi spiste maden, som var god og veltillavet, og drak øl dertil, der var forskellige øl at vælge imellem, så der manglede ikke noget.  Efter maden satte vi os i sofaen med øl og chips og en skål med dejlige chokolader.

Vi snakkede om jobbet, fritidsinteresser, film vi begge havde set, ganske hyggeligt, da kl var omkring midnat ville jeg hjem og sove, men han kunne ikke lide jeg skulle gå alene hjem, så han ville da gerne følge mig hjem, jeg sagde det kunne jeg da sagtens altså gå alene, men det ville han ikke have så det blev til han fulgte mg hjem, og bar maden jeg måtte få.

Da vi kom hjem til mig sagde jeg pænt tak for i aften, og han gav mig et kys, så slog lynet pludselig ned hos os begge, og han kom med i ind i min lejlighed og vi nærmest flåede tøjet af hinanden, og havde første omgang sex i køkkenet, bagefter var det under bruseren, og resten af natten i sengen, mange gange mærkede jeg hans pik i alle mine huller, og da vi efter meget sex kom til at sove var det formiddag, så heldigvis havde vi fri fra arbejde, og vi sov til sidst på eftermiddagen, det var en god lille oktoberfest for to der endte med sex.

Dejlig aften til dig.