Blog

Øl i efteråret

Øl, Måle Øl, Ølkrus, Bygsaft, Bayern

Efteråret, er også øl og oktoberfest.

Mest storslået i Tyskland, men det fejres da også her i Danmark med store øl i kæmpekrus som næsten ikke er til at løfte.

Har været inviteret til oktoberfest med personale i det rigtige tøj, kæmpeøl, og oktoberfest musik, det er meget sjovt at have prøvet. Der var fest og mad i lange baner, dansen startede efter maden og så ellers fest til den lyse morgen.

Var afsted med mine arbejdskollegaer, så vi et lille selskab på 12 personer og alle havde det sjovt.

Jeg sad ved kollega som jeg har arbejdet med i 4 år, vi plejer at have det ok, han var efter min mening lidt kedelig og intetsigende, men den aften så fik jeg da et ret andet indtryk af ham, han var både sjov og så faktisk godt ud i smart tøj og pæne sko. Vi fik da danset nogle gange, og så visker han til mig, jeg vil holde en lille efteroktoberfest hjemme hos mig næste fredag der kommer nogle venner, om jeg ville gøre ham den glæde at komme også. Jeg sagde ja tak, og ville glæde mig til at møde hans venner og se hans hus.

Mere om det næste gang, så dejlig fræk aften, kærlig tanker fra mig