Blog

Mødet med Coca cola manden

Som lovet kommer her, mødet med Coca colamanden, som hedder Mads.

Vi aftale at mødes på stranden, og han dukkede op lige efter jeg var kommet dertil, Mads havde et stort smil og kolde colaer med i en køletaske. Vi var sådan lidt fremmede overfor hinanden, men langsomt kom der gang i snakken, og vi drak cola og spiste chips, var en tur ude og svømme, men vandet var lidt koldt så ikke lige sagen. Mads var sød og opmærksom lyttende og fortalte med glæde om sit skønne job.

Da vi havde været på stranden i et par timer syntes jeg det var på tiden at bryde op, takkede for en hyggelig eftermiddag, det var som om Mads ville noget mere, men han sagde ikke noget, så vi gav hinanden et knus og tog afsked.

Lidt underligt, men en hyggelig eftermiddag, et par dage efter kom der en besked på mit arbejde at Mads var blevet forfremmet og skulle starte nyt job i London, og der var en kuvert til mig, hvor der stod tak for sidst, du var så sød, men ville ikke indlede noget med dig, da jeg godt vidste jeg var på vej til London, men skulle du komme dertil vil jeg da gerne mødes. Kys og lev vel fremover.

Så derfor blev det ikke til mere , men sådan er livet jo , tror vi alle er på vej et eller andet sted hen.

God aften til dig.