Blog

Manden sad der, del 2

Men som aftalt skulle vi mødes i golfklubbens cafeteria, så jeg kom han var der ikke, men ventede ca 10 minutter så dukkede han op, han skulle lige spille færdig og sige farvel til sin makker.

Han spurgte om vi skulle tage en sodavand, og ja tak, så vi gik udenfor og drak den, mens vi snakkede og han var faktisk sød og dejlig. Vi aftalte at ses igen om aftenen hjemme hos ham til lidt mad.

Det blev aften og jeg kom hen til ham i smart kort kjole, han lukkede op iført shorts og en stramtsiddende bluse. Vi fik spist en dejlig let sommeranretning, og så ville han vise mig huset, det vil sige soveværelset, og der smed han mig på sengen, hev kjole og trusser af mig, og slikkede min fisse så jeg næsten skreg af ren nydelse, men nu måtte jeg lige få han store pik i munden, og den var skøn og dejlig at sutte på, så kom den ind i min fisse som bare var så klar og parat, det var dejligt, mine ben var på hans skuldrer så kunne rigtig mærke ham og han mig, vi kom næsten samtidig. Så lå vi og sludrede, men jeg kunne godt bruge mere pik, og begyndte at kæle for ham, det virkede så resten af natten var sex og alle mulige stillinger, så han var ikke spor passiv, men meget aktiv som sexpartner.

God aften til jer derude og masser af frække kys.