Blog

Kan du finde mig

Pige, Skønhed, Mennesker, Paraply

Jeg er her bag paraplyen, det er ikke regnvejr, men prøv om du kan finde mig.

Gemme og gætteleg er altid spændende, Hvordan ser jeg mon ud på fronten, med maske på, eller bluse der er åben så brysterne titter frem og bare beder om kom og sut på os. Vi kan sagtens prøve denne form for rollespil. Måske har jeg de bundløse trusser på så du kan kigge lige op i min liderlige fisse, når jeg står foran dit ansigt. eller jeg gemmer mig under dynen og du skal gætte om jeg har de smarte netstrømper på eller mit nye sexede undertøj.

Du kan også gemme dig og når jeg finder dig vanker der en tur med håndjern og bind for øjnene du bliver kommanderet til at sutte på mine brystvorter og slikke fissesafterne der bare løber ud af mig ved tanken om det frække vi kan lave. Jeg kan sutte dig til du kommer i min mund og jeg får alt spermen i munden og sluger det. Og jeg vil kradse dig på ryggen med mine lange negle, som er frække med smarte farver og mønster på.

Ring snart jeg venter med glatbarberet fisse og et liderligt blik.