Blog

Jeg kan lide

Hvad kan jeg lide?

At manden gider tage mig op af en mur, på køkkenbordet han skal overraske og vise han er god til at tage styringen og bare køre rundt og give mig fantastisk god sex, og ikke bare altid i sengen også udenfor i haven.

Ligeledes kan jeg lide han er med på rollespil på alle mulige måder, fx som den lækre politimand, eller jeg som sexet skolepige i korte nederdel og ingen trusser.

Også total dominans hvor jeg lægger og virkelig spreder benene så han kan se lige op i min våde fisse og han bare lader som ingenting og jeg bliver mere mere våd, så kan han da lige røre lidt ved mig og gå igen, men ikke for længe, jeg tigger om at mærke hans stive lem i alle mine huller og fylde dem ud.

Og spille sexspil hvor man slår med terning og sidste træk fortæller hvilken stilling der skal bruges, det er også ret sjovt og man kan blive meget liderlig undervejs.

Så kære du, ring og jeg kan allerede mærke din pik i mine huller.