Select Page

Irsk aften med koncert

Bar, Lokal, Irland, Irsk Pub, Pub

Fo et stykke tid siden skulle jeg og nogle andre piger til Irsk aften med spisning og efterfølgende koncert.

Vi nåede frem, fik vist biletter og fandt vores bord, og baren var indrettet som en typisk irsk bar.

Maden var dejlig med mage forskellige irske specialiteter.

Efter spisningen skulle vi ind i koncertsalen og høre god irsk musik og se irsk dans.

Det var hyggeligt, jeg sad ved et ungt par der havde været i Irland og ville genskabe stemningen.

Dem snakkede jeg så med, efter koncerten, hvor der var åbent i baren og dans.

Det var så hyggeligt og stemningen god, pludselig spørger pigen om jeg har lyst til at hygge med dem bagefter, og vi blev enige om jeg tog med dem hjem.

Da vi kom hjem til dem kom der drinks og chips på bordet, og så siger manden jeg tænder på piger der har sex sammen, jeg kunne godt tænke mig at se på mens du og min kæreste har sex.

Som sagt så gjort, lidt usikker var jeg i starten af akten, men slappede så mere af og vi slikkede og kyssede alle de skønne steder både fissen og brysterne blev godt bearbejdet.

Kunne se manden nød det virkelig.

Så kom en stor lyserød dildo frem, den brugte vi på hinanden og det var vildt, vi kom flere gange i løbet af natten.

Virkelig en gang hed pigesex med en mand der nød synet af os.

Takkede for en skøn nat, efter vi havde fået morgenmad.

Har du været med til at kigge på pigesex, fortæl mig om det og om du nyd synet, kys og kram.

Blog

Sidste togvagt inden jul

Så har jeg i dag haft min sidste togvagt inden jul, og nye vagter venter i det nye år. Jeg har nogle vagter hvor jeg kører i tog og tæller passagerne, en let og hyggelig opgave, på nogle vagter er en af  vagterne transporttur, og der skal jeg ikke arbejde, og der kan...

read more

Bingo-spil

En historie om hvad det kan føre til ved at gå til Bingo. Min nabo som er en del ældre end jeg, hun er 66 år og er på efterløn, går til Bingo et par gange om måneden. Hun fortalte hvad der var sket sidst hun var afsted, hun sad ved bordet med sin veninde, overfor sad...

read more

Så er det snart december

Det er jo så i morgen, syntes det her år er gået meget hurtigt. Men det jo også det snart er nytår og så et helt nyt skønt år. Jeg syntes det er blevet koldt derude, men dog ingen sne endnu, Sne er ok i små mængder bare ikke på kørebanen, men sådan er det jo ikke, så...

read more

De fire lys

På denne tid af året faktisk i morgen er det første søndag i advent, Nogle pynter op til jul denne dag, andre gør ikke så meget, jeg plejer at gøre meget ud af julen, også julesmykker og julenegle, så er der jo også det smarte og frække julelingeri, som enhver mand...

read more

Lagkage og elskov

Hvad var der lige der skete, havde en elsker på besøg, vi havde aftalt vi skulle smovse i lagkage, så havde lavet en superlækker lagkage. Han kom så med kaffe, da jeg kun drikker te, og han var så glad ved vi kunne mødes, så fik et dejlig ømt goddagknus og han tog...

read more

Overraskelsen/forstyrrelsen

  Mødte op hos en date, i smart tøj, han var meget veltalende og høflig, bød på mad og god dyr vin. Vi fandt hurtigt ud af det vi ville bagefter maden var sex, så vi kom godt fra start, en god baghyler i køkkenet, han havde de skønneste dejlige bevægelser og...

read more

Magiens verden

Magi og spændende ting i denne verden, er mystisk og interessant. Vi er jo selv en del af magien, for sommetider er jeg en dejlig lækker fantastisk pige, andre gange bare en helt almindelig pige der går derhjemme i hjemmedragt og uldsokker. Som den fantastisk og...

read more

Julekalenderen

Der er kommet julekalendere frem, i dag fik jeg en med chokolader et stykke til hver dag frem til juleaften, den kom i en pakke og på kortet i pakken stod der tak for et godt år, jeg aner ikke hvem den er fra, men har på fornemmelsen den er fra min gode ven som jeg...

read more

J dag

  J dag var i går, det er den dag, de første juleøl kommer på diverse udskænkningssteder. Mange danskere har i dag haft tømmermænd. Jeg har ikke da jeg var på arbejde i går aftes og havde ikke lyst at gå i byen bagefter. Men for mange år siden husker jeg det som...

read more