Blog

Hvornår er det for meget

Hvornår er det for meget med sex, aldrig, men husker engang jeg havde en fyr med hjem, vi var trætte men alligevel kunne vi ikke holde os fra hinanden, det var ligesom også derfor jeg havde ham med hjemme.

Vi kom i seng og kom i gang med at nusse og kysse over det hele og slikke og nyde.

Forskellige stillinger, var ved at falde i søvn flere gange, var efterhånden træt, men han blev bare ved med at opmuntre mig og vi lavede flere forskellige skønne stillinger, og det var ved at blive morgen, så mon ikke det nu var tid at sove, nej han ville mere så bagfra igen og på gulvet og i badet, syntes efterhånden det var ikke helt nydelse mere, for jeg blev mere og mere træt.

Pludselig hoppede han ud på gulvet og sagde nu skal jeg altså på arbejde, håber vi ses igen.

Væk var han så kunne jeg endelig sove, så hvornår er det nok, aner det ikke det var dejligt, men lige før jeg syntes det var nok også på grund af træthed og en lang aften.

Frække tanker til dig fra mig.