Blog

Hvad tænder du på ?

Erotica, Pige, Kroppen, The Strip, Popa

Det er meget forskelligt hvad mænd og kvinder tænder på.

Ved mange mænd vil have store bryster, men sandelig også mange der foretrækker små frække bryster. Det ene kan jo være ligeså godt, bare de virker med hensyn til berøring og kvinder kan lide manden rører dem.

Så er det numserne, store og små, det ser godt ud uanset det ene eller det andet, men jeg fortrækker at en mand har en numse der kan ses, mange har faktisk ikke nogen bare en flad bagdel.

Selve størrelsen på mandens penis er underordnet for mig, bare den er fræk og lækker og kan mærkes i min liderlige fisse, og skøn at sutte på.

Tykke elle tynde, det er for mig underordnet bare han er lækker og flink og hjælpsom og syntes sex er vidunderligt.

Høje eller lave, jeg er selv 167 cm, så vil nok fortrække en der er lidt højere end jeg, men det er jo ligemeget når vi lægger ned.

Glatbarberet det er jeg, syntes det er frækkest, men også mest hygiejnisk, om manden er det, det er også skønt, men ikke noget krav, ved mange mænd fortrækker behåring da de syntes det er mest naturligt.

Ha en skøn aften, uanset hvordan du ser ud, kan vi altid finde nogle skønne hyggestunder, kys og kram