Select Page

Håndjern med mere

Håndjern, Fanger, Kvinde, Forbrydelse

Var inviteret til en fest, hvor der var fin mad og dyre vine, var inviteret af et hold venner.

Festen blev holdt i et selskabslokale, hvor der var private toiletter og andet rum , hvor der var låst, hvad mon der var derinde, det skulle jeg få svar på senere på aftenen.

Nå men alle var glade og i godt humør og da middagen var overstået fik vi at vide der var mulighed for underholdning nede i baren hvor der var åbent for alle, eller der var mulighed for at gå en tur inden der ville blive serveret kaffe med små fantastiske kager.

Men så skete det der blev åbnet til det låste rum, jeg blev inviteret derind for at kigge, det viste sig det var et rum med alle mulige former for dominans ting og sager.

Om jeg ville prøve en blind date, det var med maske på og håndjern.

Jo hvorfor da ikke.

Fik maske på kunne intet se og håndjern blev så lagt på en briks, og bare tanken om hvad der ville ske gjorde mig våd og liderlig.

Orgiet startede jeg fik en pik i munden, og lidt efter en i fissen, det føltes frækt, bagefter en anden pik i munden og ved ikke om det var samme pik der kom i det lille frække hul.

Sådan foregik det det meste af tiden og blev slikket af tror jeg flere forskellig skønne tunger.

Bagefter ud på de små timer blev der serveret god stærk kaffe med kager og diverse drinks.

Det var sjovt at have prøvet dette, ved ikke om jeg vil prøve igen, måske måske, ha en fantastisk dejlig skøn aften med frække fantasier om min oplevelse.

Blog

Sidste togvagt inden jul

Så har jeg i dag haft min sidste togvagt inden jul, og nye vagter venter i det nye år. Jeg har nogle vagter hvor jeg kører i tog og tæller passagerne, en let og hyggelig opgave, på nogle vagter er en af  vagterne transporttur, og der skal jeg ikke arbejde, og der kan...

read more

Bingo-spil

En historie om hvad det kan føre til ved at gå til Bingo. Min nabo som er en del ældre end jeg, hun er 66 år og er på efterløn, går til Bingo et par gange om måneden. Hun fortalte hvad der var sket sidst hun var afsted, hun sad ved bordet med sin veninde, overfor sad...

read more

Så er det snart december

Det er jo så i morgen, syntes det her år er gået meget hurtigt. Men det jo også det snart er nytår og så et helt nyt skønt år. Jeg syntes det er blevet koldt derude, men dog ingen sne endnu, Sne er ok i små mængder bare ikke på kørebanen, men sådan er det jo ikke, så...

read more

De fire lys

På denne tid af året faktisk i morgen er det første søndag i advent, Nogle pynter op til jul denne dag, andre gør ikke så meget, jeg plejer at gøre meget ud af julen, også julesmykker og julenegle, så er der jo også det smarte og frække julelingeri, som enhver mand...

read more

Lagkage og elskov

Hvad var der lige der skete, havde en elsker på besøg, vi havde aftalt vi skulle smovse i lagkage, så havde lavet en superlækker lagkage. Han kom så med kaffe, da jeg kun drikker te, og han var så glad ved vi kunne mødes, så fik et dejlig ømt goddagknus og han tog...

read more

Overraskelsen/forstyrrelsen

  Mødte op hos en date, i smart tøj, han var meget veltalende og høflig, bød på mad og god dyr vin. Vi fandt hurtigt ud af det vi ville bagefter maden var sex, så vi kom godt fra start, en god baghyler i køkkenet, han havde de skønneste dejlige bevægelser og...

read more

Magiens verden

Magi og spændende ting i denne verden, er mystisk og interessant. Vi er jo selv en del af magien, for sommetider er jeg en dejlig lækker fantastisk pige, andre gange bare en helt almindelig pige der går derhjemme i hjemmedragt og uldsokker. Som den fantastisk og...

read more

Julekalenderen

Der er kommet julekalendere frem, i dag fik jeg en med chokolader et stykke til hver dag frem til juleaften, den kom i en pakke og på kortet i pakken stod der tak for et godt år, jeg aner ikke hvem den er fra, men har på fornemmelsen den er fra min gode ven som jeg...

read more

J dag

  J dag var i går, det er den dag, de første juleøl kommer på diverse udskænkningssteder. Mange danskere har i dag haft tømmermænd. Jeg har ikke da jeg var på arbejde i går aftes og havde ikke lyst at gå i byen bagefter. Men for mange år siden husker jeg det som...

read more