Blog

Frisøren kunne andet end at klippe

Klipning, Hårklippet, Skønhedssalon, Kam

Forleden var jeg ved frisøren, skulle klippes, mit hår var blevet så langt, så det trængte virkeligt.

Min frisør er en dejlig mand i midten af 50erne, flot høj og græsker.

Vidste ham hvordan jeg gerne ville have håret klippet, og han gik i gang, telefonen ringede et par gange, og jeg spurgte hvor hans assistent var, og han fortalte hun havde desværre fået et andet job, så nu var han alene og der var nok at lave.

Så da jeg var færdig ville han lige vise mig noget ude i bagbutikken, og der viste han mig han kunne andet end at klippe, han kunne sandelig kneppe, så jeg fik en god kneppetur, sådan lidt underligt men en god oplevelse.

Har du en god fræk historie, vil jeg glæde mig til at høre om den, du ringer bare og fortæller hvad du vil, det bliver mellem os. kys og kram