Blog

Flotte og smarte negle

Negle Kunst, Manicure, Søm, Neglelak

Er vild med flotte lakker til neglene og smarte figurer og lignende på neglene.

Var henne og besøge en veninde der havde besøg af sin fætter, vi havde en hyggelig men for mig lidt underlig eftermiddag.

Kunne ikke forstå hendes fætter ville sidde ved mig hele tiden og hælde the op ligeledes sørgede for jeg fik kage,

han var overopmærksom, og havde stådreng, kunne jeg se, og han snakkede pænt og høfligt, men der var altså noget over ham jeg ikke kunne greje.

Et par dage efter spurgte jeg min veninde hvad der var med hendes fætter, først anede hun ikke lige hvad jeg mente, men så fortalte hun han er fuldstændig overskruet med smarte negle, det hidser ham op rent sexuelt og han kan slet ikke tænke på andet og, bagefter da jeg var taget hjem var han helt overgearet og måtte ind på værelset og tale med en sexpige og få taget trykket.

Fortæl om der er noget specielt du tænder på, og vi kan dyrke det når du ringer til mig, kys herfra.

Copyright © 2021 All Rights Reserved.