Blog

Ferie og rejse

Fantasi, At Rejse, Rejse, Ferie, Kuffert

Er ved at bestille rejse til varmen i december, det er så spændende.

Dejligt at rejse væk i vinterperioden, og væk fra kulden.

Det har jeg prøvet for mange år siden, det var skønt, selvom rejsen blev forlænget med 1 dag, da der var flystrejke og vi blev alle indlogeret på et luksushotel til dagen efter.

I ventetiden fik vi spisebilletter, jeg sad ved nogle andre danskere, vi havde det sjovt, selvom situationen var kedelig, men ikke noget at gøre ved det.

Vi blev så kørt med busser til luksus hotellet og jeg så nogle af de andre jeg havde spist med skulle også være der, vi fik en drink inden vi trætte gik i seng, men en mand kom og bankede på min dør om jeg ville have en drink på hans værelse, ja men det var da i orden, vi hyggede og natten endte med sex på det varme værelse og vi sov kun meget lidt. Efter vi kom hjem mødtes vi af og til og fik mad og sex og genkaldte stemningen fra hotellet.

God dag til dig og masser af kys