Blog

Den græske elsker

Landskab, Grækenland, Ø, Mykonos, Huse

En sommerferie elsker i Grækenland, er ikke så ringe, havde en for år tilbage da jeg var på ferie i Grækenland, han var vældig smuk, muskuløs og vidste hvordan en kvinde skulle behandles.

Vi mødtes en af de sidste dage i det skønne land, vi fandt straks ud af der var noget vi skulle gøre, nemlig sex, og det havde vi, var ikke sammen med mine 2 veninder de 3 sidste dage af ferien, da var jeg sammen med ham, vi kørte på scooter op i bjergene, spiste skøn mad drak dejlig græsk vin, dyrkede sex alle mulige steder.

Øv så kom hjemrejsedagen, ikke sjovt, men hjem skulle jeg jo, vi aftalte han skulle kontakte mig, da han på et tidspunkt skulle til Danmark.

Troede aldrig det ville ske, ca et år efter ringede han og sagde jeg er i København, de næste 4 dage, skal vi ses.

Dumt spørgsmål selvfølgelig skulle vi det jeg tog toget til hovedstaden og vi var glade for gensynet, men et år er lang tid, og vi var ligesom vokset fra hinanden, men vi havde 2 hyggelige og frække dage, og det var den ferieelsker, men bare det han huskede mig og kontaktede mig var dejligt og betød meget for mig.

Dejlige ferieminder har du også det lad os snakke om det når du ringer til mig, kys og kram