Blog

Coca cola manden

Coca-Cola, Vand, Is, Soda, Soda, Soda

Mødte engang en mand der arbejde for Coca cola, han var sød og en flot mand.

Han fortalte en masse sjove historier om sit job og masser af kunderne kaldte Coca cola for teenagerchampagne og masser af stederne han besøgte købte masser af kasser hver eneste uge og mange af stamkunderne var med i et program hvor de optjente point, en af kunderne var min arbejdsplads og han kunne fortælle vi var heldig og havde vundet en flyvetur i en Coca cola flyver, turen ville varer i en halv time.

Så der var 10 medarbejder på arbejdspladsen der kunne deltage, og jeg var så heldig at kunne komme med og hvem var så piloten det var vores Coca cola mand, så vi kom afsted og det var meget spændende og en fantastisk dag, og vi fik også hver en kasse cola med hjem.

Der var en speciel hilsen i min kasse, om jeg ville mødes med ham, det ville jeg godt, mere om dette en anden gang.

God aften til jer derude, og skål i teenagerchampagne.